Připravujeme

sobota 29. 9. od 17h – Marco Stella pořádá na komunitní zahradě Pastvina krátké povídání na téma “Životní prostředí ve Vinoři a okolí”

Prostředí, ve kterém společně žijeme, máme jen jedno a z větší části jsou to právě lidé, kteří určují, jak bude v budoucnu vypadat. Proto je důležité mít určitou vizi, kam by péče o životní prostředí měla směřovat. Hudební program zajistí Marcův kamarád Johnny Richter (and the Hog Ranch) ve stylu postapokalyptického country. Dle libosti pivo limo buřty gril.

Životní prostředí na městské periferii. Asfalt, nebo zahrady?

Komunitní zahradu najdete na plošině nad Podskalím, přístup cestou po svahu od rybníka “Velká Obůrka”. Rádi Vás uvidíme!

pondělí 1. 10. 2018 – od 19h Vás zveme na debatu s režisérem Janem Hřebejkem a následné promítání jeho filmu “Kawasakiho růže” v rámci projektu “Kinování” na Hoffmanově dvoře na Vinořském náměstí

************************

Zde se můžete podívat na to, co už bylo.

neděle 23. 9. 2018 – od 18 h Vás zveme na setkání u Vinořského zámku s kandidáty Sdružení pro Vinoř – hlavním tématem setkání bude projekt na revitalizaci “předzámčí” Vinořského zámku a další připravované projekty v okolí (plánovaná výstavba sportovního areálu za křižovatkou na Satalice a Kbely, cyklostezky, plánovaná výstavba “Zámecký dvůr”)

úterý 25. 9. 2018 – zveme Vás na setkání u BILLY s kandidáty Sdružení pro Vinoř, kde mj. představíme aktuální verzi projektu na městský okruh a další chystané projekty okolo Vinoře (plánovaná výstavba sportovního areálu před křižovatkou na Satalice a Kbely, cyklostezky) a zodpovíme Vaše dotazy (17 – 19 h)